Psymania wrote:Rakoona wrote:holivud???bulja
retko koj dobar film....mada ima ih...
a nesto i nevolim hepi end,bar ne nerealan
nego dajte neki film jbt!!!!
"Suva krpa na dnu mora" ili "Celavi bez ruku za kosu se vuku"
:km:
"jedinac ubio brata"

![]() |
dajte neki film!!!Moderator: moderator
"jedinac ubio brata" ![]()
Chunking Express kickass
Toplo preporucujem za hladne dane Jarmuscha>>"Down by Law"(Roberto Begnini,Tom Waits...)divno;"DEAD MAN" Wenders>>Der Himmel uber Berlin....genijalno;Faraway,so close!!!! Lynch>>Mulholand Drive,Blue Velvet..... Kurosawa>>Dreams... i tako....
jedan od novijih, jako dobar film, ime je:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind Cast overview, first billed only: Jim Carrey .... Joel Barish Kate Winslet .... Clementine Kruczynski,, dobio je ocenu 8.6, od neverovatnih preko 30 000 glasova, uostalom pogledaj: http://www.imdb.com/title/tt0338013/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9ZXRlcm5hbCBzdW5zaGluZXxodG1sPTF8bm09b24_;fc=1;ft=1 a nebitno ustvari sta oni kazu, ja ti kazes da je film genijalan. drugi film je malo stariji, i do maximuma chill, i to je u stvari ono za cemu ja zudim, to je film Mediterraneo (1991) mozda sam ovaj treba da stavim na prvo mesto... italijanski film... pozdrav.
Re: dajte neki film!!!
Imam FUJI,KODAK,NIKON...koji ces? :mrgreen: :qqo:
Re: dajte neki film!!!
semenke,semenke,gimnastika za zube...
dobro te dobro
jeste li za malo "djubreta"?
u Kinoteci: cetvrtak 2o.o1.2oo5. 18:00 BARBARELA ponedeljak 24.o1. 2oo5. 20:30 LAK ZA KOSU to se ne propusta. da upotpunite utisak pronadjite ROCKY HORROR PICTURE SHOW
i onda vrh modernog trasH/a!!!!!!!!! HEDWIG AND THE ANGRY INCH (hedviga i besni patrljak/ tako je prevedeno) ima ga u zhapcu... o.b.a.v.e.z.n.OOOOOO.
ako si fun animacije IMMORTEL - crtao ga je Enki Bilal. Sjajan je. Podseca, naravno, na Bilalovu trilogiju stripova Noc monstruma..., ali fenomenalan je.
sinoc sam gledala Vidas Privadas - preveden kao Ukradeni zivoti. Glume Cecilia Roth i Gael Garcia Bernal, a rezisewr je Fito Paez. Gledaj i 'novog' Almodovara - La Mala Education - Bad Education, ne znam kako je kod nas preveden, sigurbo Lose obrazovanje. Gledaj Tampopo - ako si fun japanskih filmova. neverovatno je zabavan, ali je prilicno star. I kad vec pomenuste mange, ako ih neko ima, neka mi ih slobodno piratira. Bicu vishe nego zahvalna. ![]()
gled`o ja sa hrvatskim prevodom..."Rajchice ubojice napadaju" :qqo: koje djubre! pleshi sa mnom takav sam i gotovo
pleshi sa mnom jos se niko nije otrovo...
onda moze i "I ja tebi kevu" i "pasji zhivot" i "vidas privadas" i tako... mhmhmhmhmhmhmhmhmh.........