...![]() |
dajte neki film!!!Moderator: moderator Re: dajte neki film!!!
jel jos traje vikend groznica serdja leona?? prosle nedelje one and only claudia cardinale: ![]() ![]() Everything great in the world comes from neurotics.
Re: dajte neki film!!!![]() Tajlandski, ne američki Očekivao mnogo više U suštini me je film razočarao nekim užasno jeftinim forama poput "datistanesrce" scenama tako tipičnim za tinejdžerske horore ALI film kao celina ipak nije loš Kraj jako dobar, ne oduševljava, pošto ceo film ne oduševljava, ali definitivno rispekt za potpuno nešablonsku završnicu ![]()
Re: dajte neki film!!!Inglorious Bastards meni jako bled film. Gledo sam ga u bioskopu, i nije jedan od onih shto mora da se gleda u bioskopu. U filmu se ne deshava NISHTA, tj kad to malo shto se desi podelish na 2 ipo sata, ispadne skoro kao nishta na sat. Dijalozi bledi, glavni shvabo neubedljiv, bred pit dva puta nasmejao i to je to. Mozda se nekom i svidi, otkud znam, al kad se film zavrshio i kad sam izashao iz bioskopa osetio sam olakshanje.
al naravno pogledajte ga, mozda vam se svidi.. geezers need excitment!
Re: dajte neki film!!!
wow ne znam sta je onda ubedljivo nije ti se svidela njegova gluma ili kako je napisan njegov lik? mozda te smorio na kraju? party and bullshit
Re: dajte neki film!!!javite mi kada se pojavi normalan rip tog filma
http://mlatazamlata.tumblr.com/
extasy of gold ![]() Ne moze biti zao netko tko se zove tako retko slatko i kratko kao Ratko ili Zlatko
Re: dajte neki film!!!Loud quiet loud - film o the pixies... odličan, nepretenciozan, uspeo da uhvati iskrenost njihovih medjusobnih odnosa i da ne upadne u zamku nepotrebnog glorifikovanja.
ako ste nekada voleli ovaj bend 1 suza (ili uzdah ) su zagarantovani. eh da mi je neko rekao da ću prosentimentalisati na rock'n'roll dokumentarac, poslao bih ga u plavi patlidžan...![]() An orgasm a day keeps the doctor away
live under the tuscan moon @ topics Joaquin je genijalan ovde ![]() ![]()