Interesuje me ima li ko nesto iz njihove ponude? Kakva su iskustva sa ovom markom? Gde se kod nas moze pazariti?
Ajd sad raspal'te....
http://www.reloopdj.com
![]() |
Reloop ili ipak ne?Moderator: moderator
5 posts
• Page 1 of 1
Reloop ili ipak ne?Interesuje me ima li ko nesto iz njihove ponude? Kakva su iskustva sa ovom markom? Gde se kod nas moze pazariti?
Ajd sad raspal'te.... http://www.reloopdj.com There is no such thing as a perfect mix!!! There is only perfect editing!!!
![]()
Re: Reloop ili ipak ne?radio sa njihovim cd playerima i.... ipak ne....
Re: Reloop ili ipak ne?A mixeri?
There is no such thing as a perfect mix!!! There is only perfect editing!!!
![]()
Re: Reloop ili ipak ne?Nisam probao :/
Racunaj da ti nije mnogo merodavno to shto tje ti ljudi napisati ovde. Javice se neko ko je kupio reloop mixetu i samo nju pipnuo u zhivotu i punice ti ushi kako je full, a ustvari je kanta... Moje misljenje je da se ne isplati kupovati nove reloop, samo npr polovne u extra stanju sa 50x manjom cenom nego prodajnom, jer to zaista ne vredi mnogo npr. 30e neki reloop u dobrom stanju, jer za 50e vec nadjesh numarka u dobrom stanju, koji je po meni (koliko god krsh bio) ipak ime u odnosu na reloop ![]() A shto se tiche cd playera, mislim da novi kostaju isto koliko i novi numark Sinoc sam radio na cdn-35 koji je bez ikakvog razloga zabo u sred noci, pa su doneli neki dupli reloop koji je bash bash kanta :/ Skinuo sam duks i stavio ga ispod playera da improvizuje anti shock i navukao prehladu ![]()
Re: Reloop ili ipak ne?ja sam radio na reloop gramafonima, ne znam tacno koji model, ali je u fazonu, kopija technics SL1210 M3D, mislim da je i oznaka tako nesto (da li je M3000D ili tako neki fazon)...
osetno losiji kvalitet, ali u sustini radio je skroz normalno, decko koji ih ima, kaze da je vlasnik vec 5 godina, nosio ga i u klubove i sve i nikakvih problema nije imao s njima. direkt drajv je, malo slabiji start ima od technicsa, ali nista bitno. da ne gledas na njega, samo da radis s njim, vrlo male razlike bi uocio... cak ima i vise opcija. pitch moze da bude ja mislim 8% i 16%, ima 'reverse' button...i tako ![]()
5 posts
• Page 1 of 1