http://euroval.hr/index.php?page=shop.p ... &Itemid=43
evo ekipa ko želi ja sam ih dobio za 1200kn sa pdv-eom , ovo je specijalna edicija sa kojom ide i lijepa torbica...
![]() |
Slushke ??!Moderator: moderator Re: Slushke ??!http://euroval.hr/index.php?page=shop.p ... &Itemid=43
evo ekipa ko želi ja sam ih dobio za 1200kn sa pdv-eom , ovo je specijalna edicija sa kojom ide i lijepa torbica...
Re: Slushke ??!Sennheiser IE8 odlicne sluske evo posedujem ih vec 4 meseca i ubijaju......
![]() Technical Data Frequency response 10 Hz – 20 kHz Cable length 1.2 m, symmetrical (earphone to separator: 0.4 m; separator to plug: 0.8 m) Impedance 16 ohm THD, total harmonic distortion < 0.1% Sound pressure level (SPL) 125 dB (1 kHz, 1 Vrms) Attenuation (passive) up to 26 dB (95%) Connector 3.5 mm, angled Ear coupling intra-aural (ear-canal fit) Transducer principle dynamic Weight 5 g
Re: Slushke ??!Meni sennheiser CX500 crkle nakon malo manje od godinu dana upotrebe
Tačnije jedna radi jako slabo, skoro pa i ne radi Koristio sam ih isključivo uz iPod nano Što je najgore par ljudi me je upozoravalo na tako nešto :/ ![]()
Re: Slushke ??!fail
Re: Slushke ??!Upozoravali te da ih ne koristiš uz iPod ili na taj model ? AKo je ovo prvo mogu da potvrdim da su u pravu, ne mogu da dokažem ali brdo ljudi se žali kako im iPod sjebava sluške vrlo brzo(najčešće desni kanal).
Last edited by Corey on Fri Sep 18, 2009 12:13 pm, edited 1 time in total.
Re: Slushke ??!Toyger mi je rekao da su se iste sluške od 2 ortaka sjebale
Dok si mi ti rekao da iPod sjebava sluške Što ne znam kako da proverim zato što 1) to je tačno da su mi se i original apple-ove sluške sjebale na isti način 2)kako to dokazati i kome 3)odo da napušim distributera za Senheisser jer su se sluške sjebale upravo pri radu za koji su dizajnirane samo čekam da mi iz engleske pošalju račun jer sam original izgubio :/ ![]()
Re: Slushke ??!a ko je dist. za zen u srbiji ??
idi bre u sky i kupi shure scl3 i udri do daske ![]()
Re: Slushke ??!
4Audio A inače da kupujem druge preskupe kada su mi jedne crkle mi trenutno nije opcija ali hvala Prvo ću da krenem u klasičnu napuš akciju pošto su do sada u 4Audio bili prilično neljubazni i na raspitivanje o garanciji su me odjebali Iako je garancija Internacionalna Senhensserova i oni kao ovlašćeni moraju da mi je obezbede ![]()
Re: Slushke ??!ma jok bre , nije 4audio zvanicni dist za srbiju..tj u srbiji nema zvanicnog dist. za zen..tj. ima ali nije firma iz srbije
![]()
Re: Slushke ??!e a kako da namestim da cujem barem vise 20 posto mogucnosti mojih slusalica,
koje na mikseru kidaju a kada prikljucim na sugavu integrisanu na laptopu kenjaju. hm,hm? ![]() http://mlatazamlata.tumblr.com/
Re: Slushke ??! i pod sjebava sluske........sta sve necu procitati na ovom forumu.....
Re: Slushke ??!da da još je i neki lik rekao da su mu se sennheiser cx500 pokvarile posle 10 meseci
hahaha stvarno svakakve gluposti lupaju ovde ljudi kapiram da ipod nikada nisu ni videli ![]()
Re: Slushke ??!
mislim pisi sennheiser-u....i reci da ti posalju nove ali ne te cx 500 trazi HD 800 za pretrpljeni dusevni bol.....i zapamti NIKAKO ih ne koristiti sa I POD-om.