vlazke wrote:. Sto se tice ovih optuzbi na podmetacinu ne znam sta da kazem, s obzirom da sam bio sa ortakom koji je inace basista a bas i nije nesto primetio , cak sta vise mu se i dopao kao lik, tako da nevezano za njega cini mi se da je podmetacina u slucaju TC bas nemoguca jer mi je jako tesko da poverujem u tako nesto u suprotnom to bi bilo razocaranje decenije.
Da li to mene moje oči varaju ili nam evo napokon još jedne pametnice... E baš vala lepo.... mislim čisto da se malko razbije ova učmalost i monotonija, kad je već evidentno da je mali Kruko podvio repić i otišao u ćošak da se stidi što je ispao glup u chillout društvu. Znači nemaš pojma koliko mi je drago da si se javio neverni Vlazke sa sve pominjanjem drugara iskusnog basiste koji zna to basističko znanje sve u prste a mnogo mu se kažeš dopao Ashish i njegovo opako sviranje basa !?
E pa kad je tako prijatel onda lepo pozovi svog drugara iskusnog basistu pa zajedno prvo pogledajte ovaj close up video Thievery-a sa koncerta koji je bio sad u subotu u bratskoj nam Atini pa mu reci jel može i tebe za jedno dva-tri minuta da nauči da sviraš opako bas kao njegov ljubimac Ashish u priloženom snimku ( ili bilo koju od ove dve druge gitare na sceni ), fala još jedared
A nakon toga pogledajte poredjenja radi i ovaj snimak iste te Ashish & Rob Myers ekipe samo u See-I izvodjenju od pre nekoliko meseci
Šta je od ova dva snimka pravi live Vlazke a šta bedna komedija za varanje publike i ponekog basiste u njoj ?!? ( posmatraj to kao one testove za decu ometenu u razvoju gde imaš kocku i dva otvora pa istu ubaci u onaj odgovarajući )
Last but not least ne smaraj svega ti sa ovim nesretnim http://www.beatnsound.rs linkovima gde se može pročitati nešto što bi trebalo da bude prikaz koncerta jer se njima koliko vidim prijavljuju nekakve neobjavljene stvari sa albuma predvidjenog za 2011 ( koje su izgleda samo oni u svojim glavama čuli ) a dvojica braće iz Washington DC-a Archie "Zeebo" Steele & Arthur "Rootz" Steele iz See-I ekipe postaše naprasno ni manje ni više već dva afrička crnca sa belim šeširima !?!
Mislim što se kaže droga je za svakoga... ali nije bre svako za gudru...

zaboravio sam na taj detalj i nastavio dalje, kad ono...vidju kurca