ChillOut.rs
Forex Trading SystemsAgent

thievery corp

Utisci sa žurki...kritike...komentari...

Moderator: moderator

Re: thievery corp

Postby Zen Master on Wed Jun 02, 2010 10:04 pm

vlazke wrote:. Sto se tice ovih optuzbi na podmetacinu ne znam sta da kazem, s obzirom da sam bio sa ortakom koji je inace basista a bas i nije nesto primetio , cak sta vise mu se i dopao kao lik, tako da nevezano za njega cini mi se da je podmetacina u slucaju TC bas nemoguca jer mi je jako tesko da poverujem u tako nesto u suprotnom to bi bilo razocaranje decenije.

Da li to mene moje oči varaju ili nam evo napokon još jedne pametnice... E baš vala lepo.... mislim čisto da se malko razbije ova učmalost i monotonija, kad je već evidentno da je mali Kruko podvio repić i otišao u ćošak da se stidi što je ispao glup u chillout društvu. Znači nemaš pojma koliko mi je drago da si se javio neverni Vlazke sa sve pominjanjem drugara iskusnog basiste koji zna to basističko znanje sve u prste a mnogo mu se kažeš dopao Ashish i njegovo opako sviranje basa !?
E pa kad je tako prijatel onda lepo pozovi svog drugara iskusnog basistu pa zajedno prvo pogledajte ovaj close up video Thievery-a sa koncerta koji je bio sad u subotu u bratskoj nam Atini pa mu reci jel može i tebe za jedno dva-tri minuta da nauči da sviraš opako bas kao njegov ljubimac Ashish u priloženom snimku ( ili bilo koju od ove dve druge gitare na sceni ), fala još jedared

A nakon toga pogledajte poredjenja radi i ovaj snimak iste te Ashish & Rob Myers ekipe samo u See-I izvodjenju od pre nekoliko meseci

Šta je od ova dva snimka pravi live Vlazke a šta bedna komedija za varanje publike i ponekog basiste u njoj ?!? ( posmatraj to kao one testove za decu ometenu u razvoju gde imaš kocku i dva otvora pa istu ubaci u onaj odgovarajući )
Last but not least ne smaraj svega ti sa ovim nesretnim http://www.beatnsound.rs linkovima gde se može pročitati nešto što bi trebalo da bude prikaz koncerta jer se njima koliko vidim prijavljuju nekakve neobjavljene stvari sa albuma predvidjenog za 2011 ( koje su izgleda samo oni u svojim glavama čuli ) a dvojica braće iz Washington DC-a Archie "Zeebo" Steele & Arthur "Rootz" Steele iz See-I ekipe postaše naprasno ni manje ni više već dva afrička crnca sa belim šeširima !?!
Mislim što se kaže droga je za svakoga... ali nije bre svako za gudru... :roll:
Zen Master

Postby krajblo on Thu Jun 03, 2010 2:03 am

ovo je definitivno fejk sada chovek kad pogleda, tu nema shta da se pricha. sve lepo nacrtano gore!
meni je to proshlo kroz glavu kad su garza i gi(si)tarista, kako god se zvao, svirali fejs tu fejs. njih dvojica sviraju, a iz zvuchnika nema, ne ide. Dve note nekako doletoshe, a njih dvojica soliraju vec nekih 15ak sekundi, al kao ma jok, istripovo si :D zaboravio sam na taj detalj i nastavio dalje, kad ono...vidju kurca
sve ovo nikako ne umanjuje chinjenicu da je meni bilo strava, a u to strava spada dovoljan broj stvari da mosh se kaze strava, al sada mi nekako...mnjih.
chemu sve to gistro, ako je tako, a izgleda da jeste?

i sad razmishljam...kako bi to sve zvuchalo da nije bio fejk? kako odsvirati onako prelepe baseve? kapiram da to i nije moguce bas gitarom. moze on tu da pogura malo, al da je ceo bas njegov skroz, ne verujem.
Verovatno sve ima svoju cenu. Bar smo ih slushali uzivo, i zvuchali su kao sa diska :D
Sad me zanima njihov motiv, zashto su fejkovali? Da bi zvuchali bolje i prodali se kao bend, ili shta?
zbunjen sam :?
krajblo

Postby sharklo polumentol on Thu Jun 03, 2010 2:04 am

@zen master
:lol: :lol:
koji si psiho
Last edited by sharklo polumentol on Thu Jun 03, 2010 2:06 am, edited 1 time in total.
sharklo polumentol

Postby vlazke on Thu Jun 03, 2010 2:05 am

@ Zen
E ako si mi rekao. Vidim da znas znanje i da si ultra. Ajde pali i napusavaj sebe svojim velikim kurcem.
vlazke

Postby Zen Master on Thu Jun 03, 2010 9:55 am

vlazke wrote:@ Zen
E ako si mi rekao. Vidim da znas znanje i da si ultra. Ajde pali i napusavaj sebe svojim velikim kurcem.

Ju ju ju ju ju pa nemoj da si na kraj srca Vlazke druže moj, znanje mi je taman toliko da se ne blamiram okolo pišući i ( ili ) preporučujući pesnički nadahnute tekstove na šlj http://popboks.com sajtovima gde se mom iskusnom pesničkom uhu prividjaju raštimovane matrice na Sweet Tides, gde se muzička materija napamet štreberski nauči sa sve lupetanjima o tome kako Thivery pripada nekakvoj anarhosindikalnoj političkoj agendi !? Ta agenda pametnice moja pesničko-štreberska se malko drugačije zove ali to vidim prevazilazi tvoje intelektualne mogućnosti ( samim time gubim želju da uzmem kredu u ruke pa da ti na tabli nacrtam o čemu se tu zaista radi ) i nećeš mi verovati velikom broju pravih ljubitelja je stalo do nje verovatno zato što razumeju reči pesama i njihovu poruku a ne samo da su naučili napamet kako se te pesme zovu. Prema tome dabome dragi moj Vlazke ako si već naučio ( ili ko god Zoran Janković pisac tog jada od reviewa koncerta bio ) da se služiš rečima i da sklapaš milozvučne rečenice o easy listening paklu kao fatumu onda bi bio red da ih razumeš u potpunosti jer nije bitno da reči samo lepo zvuče već i da imaju smisao !?
I ne žesti se toliko što sam ti u prošlom postu onako neljudski ispljuvao a. devojčicu b. drugaricu c. jebaljku d. razno ( nepotrebno precrtati ) koja takodje piše ali za onaj nesretni http://www.beatnsound.rs ali elem bilo je to ipak jače od mene... a i boli te patka ako je malko priglupa bitno je da ume da natrći dupence kako treba i da joj se uz The Richest Man in Babylon kad se nagudra umesto Jamajke prividja Afrika gde se ljudi potpuno drugačije vesele, sve ostalo i ovako i onako Vlazke možeš da kupiš u lokalnom Maxiju za neke sitne pare... fala po treći jubilarni put ajd sad pa uzdravlje svako ti dobro želim... ;)
Zen Master

Postby [fatboy] on Thu Jun 03, 2010 10:45 am

...pa dobro..... ocete da trazhite da vam refundiraju kove? 8) :lol:
[fatboy]

Postby sharklo polumentol on Thu Jun 03, 2010 2:47 pm

Zen Master wrote:Kada shvatiš zbog čega je tačno bio užasan odnosno šta se tačno dešavalo i šta si slušao u tih 2 sata i 30 minuta onda digni dva prsta pa se javi da popričamo kao ozbiljni ljudi, ove pošalice ipak sačuvaj za svoje ortake iz kraja... mislim kao možda se neko od njih i nasmeje, hvala...
Ako ti treba pomoć onda se prvo dobro podseti štimovanja instrumenata od strane roadie ekipe pa kad iscrpiš svoj humoristički repertoar uključi mozak za promenu..

Pozivanje na 80% ljudi oko tebe je logička obmana poznatija i kao argumentum ad populum dragi moj Jevto
i da sam slušao Thievery kada ste vi bili još u osnovnim ili srednjim školama sve ložeći se na Air Max 2 patičice

"Air Max 2 patičice"
:lol: :lol: :lol:
Zen Master wrote:Da li to mene moje oči varaju ili nam evo napokon još jedne pametnice... E baš vala lepo.... mislim čisto da se malko razbije ova učmalost i monotonija, kad je već evidentno da je mali Kruko podvio repić i otišao u ćošak da se stidi što je ispao glup u chillout društvu. Znači nemaš pojma koliko mi je drago da si se javio neverni Vlazke sa sve pominjanjem drugara iskusnog basiste...

Šta je od ova dva snimka pravi live Vlazke a šta bedna komedija za varanje publike i ponekog basiste u njoj ?!? ( posmatraj to kao one testove za decu ometenu u razvoju gde imaš kocku i dva otvora pa istu ubaci u onaj odgovarajući )
Last but not least ne smaraj svega ti sa ovim nesretnim http://www.beatnsound.rs linkovima...

"mali Kruko podvio repić i otišao u ćošak da se stidi što je ispao glup u chillout društvu"
pa ovaj lik je beskompromisan! :lol:
Zen Master wrote:Ju ju ju ju ju pa nemoj da si na kraj srca Vlazke druže moj, znanje mi je taman toliko da se ne blamiram okolo pišući i ( ili ) preporučujući pesnički nadahnute tekstove na šlj http://popboks.com sajtovima...
Ta agenda pametnice moja pesničko-štreberska se malko drugačije zove ali to vidim prevazilazi tvoje intelektualne mogućnosti ( samim time gubim želju da uzmem kredu u ruke pa da ti na tabli nacrtam o čemu se tu zaista radi )..
Prema tome dabome dragi moj Vlazke...
I ne žesti se toliko što sam ti u prošlom postu onako neljudski ispljuvao a. devojčicu b. drugaricu c. jebaljku d. razno ( nepotrebno precrtati ) koja takodje piše ali za onaj nesretni http://www.beatnsound.rs ali elem bilo je to ipak jače od mene... a i boli te patka ako je malko priglupa bitno je da ume da natrći dupence kako treba..

AHAHHAAHAHAHAH!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CEO JEBENI DAN SE SMEJEM CITAJUCI OVO, NIJE MI DOBRO
sharklo polumentol

Postby anima on Thu Jun 03, 2010 3:16 pm

zen masteru, stvarno si master :tapse: :lol:
anima

Postby Snacker on Thu Jun 03, 2010 3:36 pm

Idemoooo, kurcenje!!!

What's behind the curtain?
Snacker

Postby Linqs on Thu Jun 03, 2010 3:58 pm

ehehe.. istorija se ponavlja, sa sve Zenom na celu \o/

Ne lozite se, Zen je to ... ;)
Let The Music Do The Talkin' ...
Linqs

Postby Kruko on Thu Jun 03, 2010 4:55 pm

zena za admina!
Kruko

Postby kizzza on Fri Jun 04, 2010 10:27 am

Od sada idem trezan na priredbe da ne bih propustio neke bitne momente... :lol:
A i previse sam bio zauzet ocuvanjem inegriteta licnog prostora od raznih spodoba... :roll:
Stvarno je strasno ako su odglumeli celu svirku, a po svemu sudeci jesu...
Image
kizzza

Postby Milan Drca on Fri Jun 04, 2010 10:55 am

Bedak je sto Zen nije bio u Dalasu 22.11.1963.
disco cancerImage
Milan Drca

Postby Corey on Fri Jun 04, 2010 11:24 am

bio je
u prošloj inkarnaciji
Corey

Postby Jandrla on Fri Jun 04, 2010 12:06 pm

Milan Drca wrote:Bedak je sto Zen nije bio u Dalasu 22.11.1963.

:lool:
Ne moze biti zao netko tko se zove tako retko slatko i kratko kao Ratko ili Zlatko
Jandrla

PreviousNext

Return to Party History